gratis sessie webdesign | Foto: Sander de Wilde

Gratis sessie

tips en tricks webdesign

Dit bied ik aan

Maandelijks geef ik vier sessies van 50 minuten weg. Wil je weten waar je op dit moment staat? Hoe je je website nog beter kunt maken? Wat je kunt doen om een groter effect te bereiken, zoals meer klanten?
Een website bouwen en onderhouden kan behoorlijk tijds- en arbeidsintensief zijn. Enkele tips hierbij zijn vaak welkom. Ik geef je dan ook graag feedback om ervoor te zorgen dat jij verder kunt komen.

Dit doen we:

  • Begin je net of ben je al een tijdje bezig en hoe loopt het met je website?
  • Wat wil je uitstralen? Wat is het doel? En wie is je doelgroep? Hierbij kunnen we ook dieper ingaan op de lay-out, het kleurgebruik, de beelden en het logo.
  • Welke stappen kun jij na ons gesprek zetten om verder te gaan?

Trouwens, ik geef opbouwende feedback. Ik bevestig je in wat je al goed doet en geef je vervolgens tips waar je mee aan de slag kan. 

Hierna kun je meteen zelf aan het werk gaan om er iets moois van te maken. Laat je het liever door mij doen? Dat is natuurlijk ook bespreekbaar.

Deze ondernemers gingen je voor

“Dankzij je tips en feedback ben ik van gemiddeld 10 bezoekers per dag naar een gemiddelde van 49 vaste bezoekers per dag gegaan. En het aantal stijgt door de implementatie van de apps die je me doorgaf.”

– Jurgen Schnabel, fotograaf bij Schnabel Fotografie

“Meer gezien worden? Meer overzicht in je webdesign? Klantbeleving optimaliseren? Lokale SEO? Het antwoord op mijn vragen vond ik bij een fijne gratis sessie van Jochem Oomen.”

– Martijn Bekker, creatief ontwerper bij Karakterdesign

Pin It on Pinterest