Portfolio: Jevan Barwari MUA

Website Divi make up artist

Webdesign

Jevan Barwari is fulltime professioneel make-up artist en vroeg mij om een portfoliowebsite voor haar te maken. Met veel foto’s en weinig tekst. Jevan verzorgt de make-up van onder andere modellen in de beauty- en fashionwereld. Zij werkte onder andere samen met Miss Belgium en Franse modemerken. Een aantal fotografen leverde fantastische foto’s.

En dat maakte deze opdracht voor mij ook enorm interessant: dankzij de foto’s van haar make-up en modellen, kon ik een glimp opvangen van een heel andere tak van de fotografie waar ik in actief ben. En mijn eigen achtergrond als fotograaf maakte het voor mij eenvoudiger om deze hoogkwalitatieve beelden te verkleinen en haarscherp te houden.  

De website werd gemaakt met het populaire WordPress thema en bouwer Divi, de fotografie werd geleverd door de collega’s van Jevan. Er is geen template gebruikt voor de website, deze is helemaal from scratch gebouwd. De site werd gelanceerd in februari 2022.

Benieuwd naar het werk van deze make-up artist? Of heb je zelf een makeup artist nodig? Neem dan zeker eens een kijkje op haar website: www.jevanbarwari.com.

Benieuwd naar een ander fashion website design van mijn hand? Bekijk hier een fashion website voor een Belgisch modemerk!

Dit zegt Jevan over mij:

Website voor make-up artist

Voor mijn werk had ik een website nodig zodat ik mijn portfolio kan tonen aan mijn klanten. Daarvoor moest het “clean” en overzichtelijk zijn. Wat ook belangrijk is, is dat er veel foto’s op de site kunnen komen te staan zonder dat deze vertraagt. Of deze verwachtingen gerealiseerd zijn? Ja, 100%! Jochem is zelf ook fotograaf en hij zag dat de foto’s verkleind moesten worden zonder dat de kwaliteit van de foto’s vermindert. Ik heb hiervoor niets hoeven uit te leggen. Heel fijn!

Door mijn druk leven, hebben we toch nog kunnen afspreken. We hebben meerdere Zoommeetings gehad (ook laat in de avond, na slaaptijd van mijn kinderen) waarbij ik mee kon kijken op afstand en Jochem aanpassingen kon doen. Doordat Jochem zo flexibel was, kon ik zelfs buiten de meetings om ideeën en/of aanpassingen doorgeven. Ik merk dat Jochem echt volledig jouw idee wil waarmaken.

Jochem is vriendelijk, meedenkend, flexibel, hij begreep wat het idee achter mijn website was en werkte daar ook naar. Of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Yes! 100%. Eerste ervaring met een Webdesigner en zeker ook een fijne ervaring. Dikke merci voor deze samenwerking!

Jevan

Fulltime professional MUA, Jevan Barwari Makeup Artist

Pin It on Pinterest