Jochem Oomen

fotografie & webdesign
Portfolio

Visual storytelling

met beelden en webdesign

Op zoek naar een sterk visueel verhaal? Of je nu op zoek bent naar foto’s van je event, beeldmateriaal voor je visual branding of een complete website, ik sta voor je klaar. Als gediplomeerd beeldenmaker met ervaring in de reis- en straatfotografie, ben ik gespecialiseerd in het werken met moeilijke lichtomstandigheden en het vangen van de zogenoemde moments décisifs of beslissende momenten op locatie. Bewapend met mijn body, lenzen en flits kom ik jou helpen met het vastleggen van jouw verhaal. Of dat nu op print of voor het online wereldje is. Ik ben beschikbaar in België, Nederland of verder.

Hi, hoe kan ik je helpen?

Fotograaf en webdesigner Brussel
Fotograaf en webdesigner Brussel
Fotograaf en webdesigner Brussel

Je droom realizeren

 

Ook kan ik je verder helpen met het creëren van jouw grote verhaal in de vorm van een website. Jouw onlinepagina’s bouw ik met het populaire WordPress-thema Divi. Het geheel passen we aan jouw wensen aan: design, kleur en fotografie. En, mocht je dat willen, dan kan ik je zelfs het totaalpakket aanbieden: webdesign en aangepaste fotografie voor jouw unieke idee. Samen zorgen wij ervoor dat jouw droom online in vervulling gaat. Zo kunnen we een photo shoot op locatie houden, waarbij we al rekening gaan houden met de vormgeving en het kleurgebruik van jouw website. Ik loots jou stap voor stap door dit proces.

 

 

Hier sta ik voor

 

Wie met mij werkt, merkt al snel dat ik bepaalde kernwaarden hanteer: zo vind ik het belangrijk om transparant te zijn in mijn prijzen. What you see, is what you get. Bij mij bestaan er geen verborgen kosten. Ook draag ik duurzaamheid hoog in het vaandel: in Brussel verplaats ik mij met de fiets, daar buiten met het openbaar vervoer. Zo draag ik mijn steentje bij aan een schonere wereld. Tot slot vind je in mij een pleitbezorger van diversiteit: het maakt mij niet uit wat iemands achtergrond is, ik geloof simpelweg dat iedereen tot groei en tot bloei kan komen.

Maak een kennismakingsgesprek

Wil je meer informatie? Wil je met me samenwerken? We kunnen online of in real life meeten!