webdesign basisschool

Sterke websites voor scholen

Dat maakt een verschil

Voor WordPress websites

Iedere school verdient een goede website, ook jouw school. Want met een geweldige site trek je meer leerlingen en leerkrachten aan! Zo laat je als onderwijsinstelling zien wat je aanbiedt, waar je voor staat en welke projecten je doet. Wil jij jouw school online laten schitteren? Laten zien wat je als school in je mars hebt? Laat dan een website op maat bouwen voor jouw onderwijsinstituut! Dat kan al vanaf € 1197*. Bekijk hieronder mijn aanbod websites voor scholen.

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Dit levert een sterke website jouw school op:

Meer inschrijvingen van leerlingen

Je trekt de leukste leerkrachten aan

Zo werk ik

Zelf ben ik al 16 jaar lang leraar basisonderwijs op verschillende scholen in Antwerpen en Brussel. Deze ervaring helpt mij als webdesigner en fotograaf om een fantastische website te bouwen voor scholen. Zoals ik altijd in mijn eigen leerlingen geloof, zo geloof ik ook dat scholen tot bloei kunnen komen. En een website helpt daarbij enorm!
Heb je interesse in mijn diensten? Fantastisch, dit is het traject dat scholen met mij doorlopen:
 1. Vrijblijvend gesprek: we bekijken je wensen en de mogelijkheden, zoals fotografie of meertalige website
 2. Offerte: aan jou de keuze of je wel of niet met mij in zee wilt gaan
 3. Eerste meeting: we bespreken de structuur van de site en de globale vormgeving. Ik ga voor jouw school aan de slag. 
 4. Tweede meeting: de homepage is klaar, we overlopen deze. Jouw feedback neem ik mee in de vormgeving. Vervolgens bouw ik de andere pagina’s.
 5. Derde meeting: we bekijken alle pagina’s en je mag mij feedback geven. Daar ga ik mee aan de slag. Daarna pas ik het webdesign aan voor gebruik op tablet en mobiele telefoon.
 6. Vierde meeting: de website is klaar! We testen deze op computers, telefoon en tablet. Moeten er nog dingen veranderen? Dat kan!
 7. Lancering: de website van je school gaat live, je kan deze delen met je leerlingen, ouders en partners! Daarnaast laat ik je niet los: ik leer je werken met de website en je hebt een tijd lang recht op technische ondersteuning.
Hoe lang duurt dit traject? Dit kan in principe al in zes weken, maar langer kan ook.

Mijn software

Als WordPress-webdesigner werk ik het liefst met Divi (ter waarde van $ 249 voor life time access). Dat is een enorm intuïtief WordPress-thema en -bouwer. Ga je later zelf werken aan je website, dan zie je meteen hoe jouw veranderingen eruitzien. Scholen die met mij samenwerken, krijgen van mij een Divi-licentie. Deze zit bij de prijs inbegrepen. Werk je met een ander thema of een andere bouwer? Ook dat is bespreekbaar!

Met wie werk ik?

Hoewel ik in Brussel woon, werk ik samen met zowel Belgische als Nederlandse klanten. Trouwens, ik ben opgegroeid in de omgeving van Breda en deed de lerarenopleiding in Nederland. Deze ervaringen helpen mij enorm in het werken met zowel Belgische als Nederlandse opdrachtgevers.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Tijdens een online of offline meeting bekijken we wat ik voor je kan doen. Dan kan ik je zeggen hoeveel uur werk ik ongeveer nodig ga hebben.

Deze school ging jou voor

webdesign basisschool

Klik op de afbeelding voor meer informatie over dit project.

Review

“Ik verwachtte een mooie, strakke schoolwebsite om eventuele, toekomstige ouders zin te geven in een schoolbezoek. Of deze gerealiseerd zijn? Ja absoluut! Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat ik het meest waardeerde tijdens de samenwerking waren het samen brainstormen, de vele tips en de vlotte communicatie.”

“Jochem is een uitmuntend fotograaf en is zeer onderlegd in webdesign. Door de vlotte communicatie en de planning komt hij tot het gewenste resultaat. En of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Ja zeker, Jochem werkt zeer gestructureerd en secuur. Hij haalt vlot de deadlines.”

“Ik wil zeker in de toekomst verder bekijken wat Jochem nog kan betekenen voor onze school.”

– Linda De Dobbeleer, directeur, Sint-Gillisschool Brussel

Hoeveel kost dit ?

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Nieuwe website laten maken

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Bestaande website laten aanpassen

Heb je al een WordPress-website en laat je die liever door iemand anders aanpassen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor € 60 euro per uur* pas ik de website van jouw school aan. In dat geval ziet het traject er als volgt uit:
 1. Vrijblijvend gesprek: we bespreken je wensen en de mogelijkheden. Je krijgt ook website-advies van mij.
 2. Offerte: je beslist of je wel of niet met mij in zee wilt gaan.
 3. Uitvoering werkzaamheden: ik ga voor je aan het werk, tijdens het proces kun je meekijken en feedback geven.
 4. Check: we controleren samen of alles naar wens is.
 5. Lancering: je aangepaste website gaat live!

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Website onderhoud voor scholen

Daarnaast bied ik ook website-onderhoud voor scholen aan. Misschien heb je al een WordPress-website en zoek je iemand die je kan helpen met het veilig en snel houden van je website. Dat kan al vanaf € 30 per maand*. Scholen die dat voor een heel jaar willen, betalen € 300* ipv € 360*.

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Deze pagina bevat een affiliate link. Kijk hier voor meer informatie.

Pin It on Pinterest