Website ondersteuning | Foto: Sander de Wilde

Website ondersteuning

Kleinere klussen

Voor WordPress websites

Heb je zelf een WordPress website gebouwd en heb je iemand nodig die jou hierbij kan helpen? Ik bied website ondersteuning voor WordPress aan. Je kan me voor één of meerdere uren inhuren.

Dit is website ondersteuning

Als je een website hebt, dan wil je die zelf verder aanpassen. Het kan soms gebeuren dat je eventjes niet verder kan of dat je hier gewoon geen tijd voor hebt. Of het nu gaat om een nieuwe pagina, het verkleinen en uploaden van afbeeldingen of het wijzigen van een bestaande lay-out. Geen enkel probleem, ik kan je helpen.

Dit doe ik zoal

Je kan het zo gek niet bedenken, maar voor een heleboel website klussen kun je mij bij terecht. Wat dacht je hiervan:
  • Het SEO proof maken je website. SEO betekent search engine optimization of zoekmachineoptimalisatie. Dit kan je helpen om beter gevonden te worden in Google.
  • Het aanpassen van bestaande content, zoals het veranderen van tekst en / of afbeeldingen op je homepage.
  • Het online plaatsen van een blog die je geschreven hebt.
  • Het creëren van een heel aantal pagina’s.
  • Het verkleinen en haarscherp houden van tientallen tot honderden foto’s en deze op je website plaatsen. Met mijn fotografische achtergrond zorg ik ervoor dat jouw foto’s ook online haarscherp blijven schitteren!
Dit doe ik niet:
  • Het aanpassen van functionaliteiten van plugins, hiervoor heb je een developer of ontwikkelaar nodig. Ik ben geen developer, maar een webdesigner. 
  • Werken met een ander contentmanagementsysteem (CMS) of websitebouwer dan WordPress. 

De prijzen

Mijn uurtarief is € 60. Wat ik op een uur kan doen, valt te bezien per opdracht. Zo heb ik voor het maken van een nieuwe pagina iets meer dan een uur nodig. Maar binnen een uur kan ik wel tientallen foto’s verkleinen en online plaatsen. Voor mensen die mij meerdere uren willen inhuren, heb ik goed nieuws: heb je mij voor vijf uur nodig, dan betaal je er maar vier. Zo kost vijf uur website ondersteuning geen € 300 maar € 240.

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Tijdens een online of offline meeting bekijken we wat ik voor je kan doen. Dan kan ik je zeggen hoeveel uur werk ik ongeveer nodig ga hebben.

Mijn prijslijst

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Pin It on Pinterest