aanbod webdesign brussel | Foto: Sander de Wilde

Aanbod webdesign

Duurzaam en minimalistisch webdesign wat jou meer klanten, deelnemers of leerlingen oplevert

Webdesigner gezocht? In België, Nederland of verder?

Ben je op zoek naar iemand die voor jou een geweldige website kan bouwen? Of heb je al een website maar kun je hier wat hulp bij gebruiken? In beide gevallen sta ik voor jou klaar. Websites bouwen en ontwerpen doe ik namelijk enorm graag. Ik vind het namelijk geweldig om iemand met een eigen bedrijf verder op weg te helpen. Vaste waarde in mijn webdesign is het populaire WordPress-thema Divi, waarbij je bijna ieder mogelijk denkbaar design kan creëren! Uiteraard sta ik ook open voor andere thema’s, bouwers of platforms.

Zo werk ik

In een eerste fase ga ik onderzoeken wat jij precies wilt. Dat kan via mail, WhatsApp, telefoon, Zoom of in real life (bijvoorbeeld in jouw favoriete Brusselse koffiebar). We maken dan afspraken die we op mail of op papier zetten, zo hebben we allebei een leidraad. We kijken dan bijvoorbeeld naar de pagina’s die je nodig hebt, of je wel of geen blog toevoegt aan je website, welke vormgeving we hanteren, welk kleurgebruik we zullen toepassen… 

In de weken, die daarop volgen, bouw ik jouw website. Ondertussen zal ik met jou contact onderhouden om eventuele dingen te finetunen, zoals het werken aan de SEO (search engine optimalization) zodat jouw klanten jou via Google gaan vinden. Ongeveer een maand later gaat jou website online en ben jij een stap verder met jouw bedrijf!

Website in Divi

Als je een nieuwe website wilt, die ik in Divi design, dan kan dat vanaf € 1197.  Hiervoor krijg je een aantal pagina’s en een blog. Heb je liever een budget website in een Divi template? Ook dat kan vanaf € 697. Wil je een eigen ontworpen website met webshop? Dat kan vanaf € 1797. Natuurlijk spreken wij van tevoren een duidelijke prijs af. Heb je al een website en wil je dat ik de nodige dingen verander? Hiervoor vraag ik een aangepast tarief, wat duidelijk kan worden na een kennismakingsgesprek. Ook hierbij spreken we van tevoren een duidelijke prijs af.

Inbegrepen

Ieder pakket bestaat uit de volgende zaken:

 • Homepage
 • Minstens 5 pagina’s
 • Blog: één algemene blogpagina en een blog lay-out
 • Header
 • Footer
 • Responsieve website (desktop, tablet, mobiel)
 • Divi thema en bouwer ter waarde van $ 249 life time acces of $ 89 per jaar
 • Een geheel waarbij vormgeving, kleurgebruik en foto’s of illustraties naadloos op elkaar aansluiten
 • Een website die jezelf kan aanvullen: je krijgt toegang tot mijn online video bibliotheek
 • Een tijd lang recht op ondersteuning* van mij na de lanceringsdatum
Wil je meer? Dat kan:
 • Per extra pagina: € 80
 • Andere zaken reken per uur aan. Mijn uurtarief is € 60.
* Ondersteuning bestaat uit hulp op afstand. Voor het creëren van een webshop,  extra pagina’s of andere zaken reken ik bovenstaande, normale tarieven aan.

Reviews

Website therapeut

Ik wilde graag een persoonlijke website die bij mij past. Het resultaat overtreft al mijn verwachtingen.

Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? Dat er werd geluisterd naar mijn wensen, waarbij deze technisch werden vertaald. Dat er adequaat advies werd gegeven op basis van ervaring en expertise, marketingregels en meer. En dat heel gestructureerd en nauwkeurig werd gewerkt.

Hoe ik hem zou omschrijven bij andere mensen? Als een expert in zijn vakgebied, zijnde een combinatie van creativiteit en techniek. Heel nauwkeurig, aandachtig en respectvol iemand. Ik zou hem absoluut aanraden!

Het was een waar genoegen om met hem samen te werken, heel erg bedankt voor alles.

Kathy Haerden, therapeut @ Kathy Haerden therapie

Website en fotografie zanger muzikant

Ik verwachtte een nieuw idee. Ik wilde loskomen van het brave imago van een muziekleraar. Daarom vroeg ik om een serie foto’s die meer van mezelf prijsgeven. Deze verwachtingen zijn gerealiseerd. Ja, het was een hele klus, omdat ik zelf de voorstellen voor poses deed op mijn verzoek.

De openheid en bereidheid van Jochem waardeerde ik het meest tijdens de samenwerking. Ook hoe hij naar de lichtinvallen keek teneinde een goede effectuering te krijgen qua beeld, achtergrond en schaduwwerking. Ik omschrijf hem als volgt: zeer klantgerichte en ambachtelijk vakbekwame fotograaf. Ik raad hem aan bij andere mensen. Waar hij zich in voorstelt dat maakt hij ook 100% waar. What you see, is what you get.

Naast zijn fijne kunstzinnige oog voor mooie beelden is hij ook nuchter in het aanduiden van de toekomstverwachtingen van een bepaalde fotoserie tijdens het poseren. Dat helpt mij om mij de foto’s op zich mij voor te stellen. Dit werkt echt goed deze opmerkingen, verbeteringen en aanduidingen tijdens de sessie.

Dries, zelfstandig ondernemer @ Zanger en muzikant Dries

Website natuurbeleving

Ik verwachtte een prettige samenwerking waardoor onze wensen goed gerealiseerd zouden worden. Deze verwachtingen zijn meer dan verwacht uitgekomen. De samenwerking verliep goed gestructureerd waardoor we goed de tijd gebruikten en tot de gewenste resultaten kwamen.

Hoe ik Jochem zou omschrijven? Als een ondernemer met persoonlijke benadering en duidelijk gestructureerde werkwijze waardoor je tot een goed resultaat komt. Wij zouden hem zeker aanraden bij andere mensen. Omdat Jochem een ruimdenkend persoon is waardoor hij met veel verschillende mensen kan werken.

Dank voor het inbrengen van je kennis in onze onderneming. Hier kunnen we verder op bouwen.

Joris van Velthoven, initiatiefnemer @ LoenenLand

Website journalist

Ik verwachtte een mooie website waar vooral ruimte zou zijn om mijn portfolio goed uit te lichten. Deze verwachtingen zijn zeker gerealiseerd. Tijdens de samenwerking waardeerde ik dit het meest: zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, hij leverde secuur werk en dacht mee met mijn wensen. Verder komt Jochem afspraken na, is hij helder en vriendelijk in communicatie en betrokken. Ik zou hem daarom ook zeker aanraden aan andere mensen.

Ruby Sanders, journalist @ Ruby Sanders journalistiek

Webdesign multi-vendor platform organic shops

I was looking for a web designer with the necessary skills, understanding and willingness to realize my innovative and quite bold and challenging idea, namely developing a multivendor platform centred around sustainable consumption and local organic shops. I was very lucky Jochem reacted to my call on Facebook. He definitely exceeded my expectations! More than that: my expectations have been highly exceeded. Jochem accepted the challenge and helped me build something even bigger than I originally intended to.

What did I appreciate the most during our collaboration? Efficient and fast realization of my ideas, workflow, the final result, personal involvement in the project, personal qualities such as dedication, work ethic, patience and open and friendly communication, feedback and attitude.

Jochem is dedicated, driven, friendly, honest, patient, result-oriented, delivering more than one can expect. I would definitely recommend him to other persons, because of his outstanding personal and professional qualities and skills. You will not easily find someone like him.

Thank you very much for your the great work, Jochem. It has been pleasure and honour to work with you. I did not know one person could do so much!

Jan Drela, founder @ Thrive Sustainably

Website en fotografie basisschool

Ik verwachtte een mooie, strakke schoolwebsite om eventuele, toekomstige ouders zin te geven in een schoolbezoek. Of deze gerealiseerd zijn? Ja absoluut! Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat ik het meest waardeerde tijdens de samenwerking waren het samen brainstormen, de vele tips en de vlotte communicatie.

Jochem is een uitmuntend fotograaf en is zeer onderlegd in webdesign. Door de vlotte communicatie en de planning komt hij tot het gewenste resultaat. En of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Ja zeker, Jochem werkt zeer gestructureerd en secuur. Hij haalt vlot de deadlines.

Ik wil zeker in de toekomst verder bekijken wat Jochem nog kan betekenen voor onze school.

Linda De Dobbeleer, directeur @ Sint-Gillisschool Brussel

Website en fotografie schrijver

Ik verwachtte vooral ontlast te worden van een werkje waar ik tegenop zag, en waarvoor ik ook niet genoeg parate kennis had (het bouwen van een website als visitekaartje). Deze verwachtingen zijn absoluut gerealiseerd. Jochem heeft alles in handen genomen en binnen de afgesproken tijd een website opgeleverd die meer bevat dan ik had verwacht.

Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? De aangename en zeer vriendelijke manier van samenwerken natuurlijk. Maar ook het feit dat Jochem zelf voorstellen doet en tegelijk probeert mijn (vage) ideeën te concretiseren en te realiseren. Jochem is gemakkelijk om mee samen te werken, vriendelijk, meedenkend, zorgzaam.

Zou ik hem aanbevelen aan anderen? Jazeker, vooral aan vrienden en kennissen die een eenvoudige, snelle oplossing zoeken, van iemand die meedenkt en die een goeie ondersteuning biedt.

Jan Provoost, writer & writing coach @ Jan Provoost

Website make-up artist

Voor mijn werk had ik een website nodig zodat ik mijn portfolio kan tonen aan mijn klanten. Daarvoor moest het “clean” en overzichtelijk zijn. Wat ook belangrijk is, is dat er veel foto’s op de site kunnen komen te staan zonder dat deze vertraagt. Of deze verwachtingen gerealiseerd zijn? Ja, 100%! Jochem is zelf ook fotograaf en hij zag dat de foto’s verkleind moesten worden zonder dat de kwaliteit van de foto’s vermindert. Ik heb hiervoor niets hoeven uit te leggen. Heel fijn!

Door mijn druk leven, hebben we toch nog kunnen afspreken. We hebben meerdere Zoommeetings gehad (ook laat in de avond, na slaaptijd van mijn kinderen) waarbij ik mee kon kijken op afstand en Jochem aanpassingen kon doen. Doordat Jochem zo flexibel was, kon ik zelfs buiten de meetings om ideeën en/of aanpassingen doorgeven. Ik merk dat Jochem echt volledig jouw idee wil waarmaken.

Jochem is vriendelijk, meedenkend, flexibel, hij begreep wat het idee achter mijn website was en werkte daar ook naar. Of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Yes! 100%. Eerste ervaring met een webdesigner en zeker ook een fijne ervaring. Dikke merci voor deze samenwerking!

Jevan Barwari, make-up artist @ Jevan Barwari MUA

Mijn prijzen

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Pin It on Pinterest