Aanbod webdesign

Dit ontwerp ik voor jou!

Webdesigner gezocht?

In België, Nederland of verder?

Ben je op zoek naar iemand die voor jou een geweldige website kan bouwen? Of heb je al een website maar kun je hier wat hulp bij gebruiken? In beide gevallen sta ik voor jou klaar. Websites bouwen en ontwerpen doe ik namelijk enorm graag. Ik vind het namelijk geweldig om iemand met een eigen bedrijf verder op weg te helpen. Vaste waarde in mijn webdesign is het populaire WordPress-thema Divi, waarbij je bijna ieder mogelijk denkbaar design kan creëren! Uiteraard sta ik ook open voor andere thema’s, bouwers of platforms.

Een nieuwe website:

hoe ga ik te werk?

In een eerste fase ga ik onderzoeken wat jij precies wilt. Dat kan via mail, WhatsApp, telefoon, Zoom of in real life (bijvoorbeeld in jouw favoriete Brusselse koffiebar). We maken dan afspraken die we op mail of op papier zetten, zo hebben we allebei een leidraad. We kijken dan bijvoorbeeld naar de pagina’s die je nodig hebt, of je wel of geen blog toevoegt aan je website, welke vormgeving we hanteren, welk kleurgebruik we zullen toepassen… In de weken, die daarop volgen, bouw ik jouw website. Ondertussen zal ik met jou contact onderhouden om eventuele dingen te finetunen, zoals het werken aan de SEO (search engine optimalization) zodat jouw klanten jou via Google gaan vinden. Ongeveer een maand later gaat jou website online en ben jij een stap verder met jouw bedrijf!

 

Een bestaande website aanpassen:

hoe ga ik te werk?

Misschien heb je al een website, maar wil je een aantal zaken aanpassen. Ook hier ga ik eerst met je digitaal of in real life samenzitten om te bekijken wat jouw wensen zijn. Deze zetten we uiteraard op mail of papier, waarna ik jouw website verder zal gaan aanpassen. Of dat nu gaat om design, kleurgebruik, SEO, het verhogen van de snelheid, alles is bespreekbaar.

Openingsactie

Als je een nieuwe website wilt, die ik in Divi design, dan komt het starttarief nu tijdelijk op € 300 ipv € 500. Hiervoor krijg je vijf pagina’s en een blog. Wil je meer dan zal het tarief iets hoger zijn. Natuurlijk spreken wij van tevoren een duidelijke prijs af, want bij mij krijg je geen verborgen kosten achteraf gepresenteerd. Heb je al een website en wil je dat ik de nodige dingen verander? Hiervoor vraag ik een aangepast tarief, wat duidelijk kan worden na een kennismakingsgesprek. Ook hierbij spreken we van tevoren een duidelijke prijs af.

 

Standaardprijs: € 500

Actie: nu voor maar € 300

Wil je een professionele eerste indruk achter laten, meer zichtbaarheid of meer klanten? Dan kan ik je een volledig nieuwe website aanbieden.

Dit kun je verwachten:

 • Homepage
 • Vijf pagina’s
 • Blog: één algemene blogpagina en een blog lay-out
 • Header
 • Footer
 • Responsieve website (desktop, tablet, mobiel)
 • Divi thema en bouwer ter waarde van $ 249 life time acces of $ 89 per jaar
 • Een geheel waarbij vormgeving, kleurgebruik en foto’s of illustraties naadloos op elkaar aansluiten
 • Een website die jezelf kan aanvullen: je krijgt er een instructievideo bij
 • Een jaar lang recht op ondersteuning* van mij na de lanceringsdatum

Wil je meer? Dat kan:

 • Webshop: € 100
 • Per extra pagina: € 70
 • Andere zaken reken per uur aan. Mijn uurtarief is € 60.

* Ondersteuning bestaat uit hulp op afstand. Voor het creëren van een webshop,  extra pagina’s of andere zaken reken ik bovenstaande, normale tarieven aan.