Aanbod webdesign

Dit ontwerp ik voor jou!

Webdesigner gezocht?

In België, Nederland of verder?

Ben je op zoek naar iemand die voor jou een geweldige website kan bouwen? Of heb je al een website maar kun je hier wat hulp bij gebruiken? In beide gevallen sta ik voor jou klaar. Websites bouwen en ontwerpen doe ik namelijk enorm graag. Ik vind het namelijk geweldig om iemand met een eigen bedrijf verder op weg te helpen. Vaste waarde in mijn webdesign is het populaire WordPress-thema Divi, waarbij je bijna ieder mogelijk denkbaar design kan creëren! Uiteraard sta ik ook open voor andere thema’s, bouwers of platforms.

Een nieuwe website:

hoe ga ik te werk?

In een eerste fase ga ik onderzoeken wat jij precies wilt. Dat kan via mail, WhatsApp, telefoon, Zoom of in real life (bijvoorbeeld in jouw favoriete Brusselse koffiebar). We maken dan afspraken die we op mail of op papier zetten, zo hebben we allebei een leidraad. We kijken dan bijvoorbeeld naar de pagina’s die je nodig hebt, of je wel of geen blog toevoegt aan je website, welke vormgeving we hanteren, welk kleurgebruik we zullen toepassen… In de weken, die daarop volgen, bouw ik jouw website. Ondertussen zal ik met jou contact onderhouden om eventuele dingen te finetunen, zoals het werken aan de SEO (search engine optimalization) zodat jouw klanten jou via Google gaan vinden. Ongeveer een maand later gaat jou website online en ben jij een stap verder met jouw bedrijf!

 

Een bestaande website aanpassen:

hoe ga ik te werk?

Misschien heb je al een website, maar wil je een aantal zaken aanpassen. Ook hier ga ik eerst met je digitaal of in real life samenzitten om te bekijken wat jouw wensen zijn. Deze zetten we uiteraard op mail of papier, waarna ik jouw website verder zal gaan aanpassen. Of dat nu gaat om design, kleurgebruik, SEO, het verhogen van de snelheid, alles is bespreekbaar.

Website in Divi

Als je een nieuwe website wilt, die ik in Divi design, dan kan dat al vanaf € 800.  Hiervoor krijg je vijf pagina’s en een blog. Heb je liever een budget website in een Divi template? Ook dat kan vanaf € 600. Wil je een eigen ontworpen website met webshop? Dat kan vanaf € 950. Natuurlijk spreken wij van tevoren een duidelijke prijs af, want bij mij krijg je geen verborgen kosten achteraf gepresenteerd. Heb je al een website en wil je dat ik de nodige dingen verander? Hiervoor vraag ik een aangepast tarief, wat duidelijk kan worden na een kennismakingsgesprek. Ook hierbij spreken we van tevoren een duidelijke prijs af.

 

Prijs : tussen € 600 en € 950

Wil je een professionele eerste indruk achter laten, meer zichtbaarheid of meer klanten? Dan kan ik je een volledig nieuwe website aanbieden.

Dit kun je verwachten, welk pakket je ook kiest:

 • Homepage
 • Vijf pagina’s
 • Blog: één algemene blogpagina en een blog lay-out
 • Header
 • Footer
 • Responsieve website (desktop, tablet, mobiel)
 • Divi thema en bouwer ter waarde van $ 249 life time acces of $ 89 per jaar
 • Een geheel waarbij vormgeving, kleurgebruik en foto’s of illustraties naadloos op elkaar aansluiten
 • Een website die jezelf kan aanvullen: je krijgt er een instructievideo bij
 • Een jaar lang recht op ondersteuning* van mij na de lanceringsdatum

Wil je meer? Dat kan:

 • Per extra pagina: € 70
 • Andere zaken reken per uur aan. Mijn uurtarief is € 60.

* Ondersteuning bestaat uit hulp op afstand. Voor het creëren van een webshop,  extra pagina’s of andere zaken reken ik bovenstaande, normale tarieven aan.

Prijslijst webdesign

Reviews

Website journalist

Ik verwachtte een mooie website waar vooral ruimte zou zijn om mijn portfolio goed uit te lichten. Deze verwachtingen zijn zeker gerealiseerd. Tijdens de samenwerking waardeerde ik dit het meest: zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, hij leverde secuur werk en dacht mee met mijn wensen. Verder komt Jochem afspraken na, is hij helder en vriendelijk in communicatie en betrokken. Ik zou hem daarom ook zeker aanraden aan andere mensen.

Ruby Sanders, journalist @ Ruby Sanders journalistiek

Webdesign multi-vendor platform organic shops

I was looking for a web developer with the necessary skills, understanding and willingness to realize my innovative and quite bold and challenging idea, namely developing a multivendor platform centred around sustainable consumption and local organic shops. I was very lucky Jochem reacted to my call on Facebook. He definitely exceeded my expectations! More than that: my expectations have been highly exceeded. Jochem accepted the challenge and helped me build something even bigger than I originally intended to.

What did I appreciate the most during our collaboration? Efficient and fast realization of my ideas, workflow, the final result, personal involvement in the project, personal qualities such as dedication, work ethic, patience and open and friendly communication, feedback and attitude.

Jochem is dedicated, driven, friendly, honest, patient, result-oriented, delivering more than one can expect. I would definitely recommend him to other persons, because of his outstanding personal and professional qualities and skills. You will not easily find someone like him.

Thank you very much for your the great work, Jochem. It has been pleasure and honour to work with you. I did not know one person could do so much!

Jan Drela, founder @ Thrive Sustainably

Website en fotografie basisschool

Ik verwachtte een mooie, strakke schoolwebsite om eventuele, toekomstige ouders zin te geven in een schoolbezoek. Of deze gerealiseerd zijn? Ja absoluut! Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat ik het meest waardeerde tijdens de samenwerking waren het samen brainstormen, de vele tips en de vlotte communicatie.

Jochem is een uitmuntend fotograaf en is zeer onderlegd in webdesign. Door de vlotte communicatie en de planning komt hij tot het gewenste resultaat. En of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Ja zeker, Jochem werkt zeer gestructureerd en secuur. Hij haalt vlot de deadlines.

Ik wil zeker in de toekomst verder bekijken wat Jochem nog kan betekenen voor onze school.

Linda De Dobbeleer, directeur @ Sint-Gillisschool Brussel

Website fashion brand

Ik verwachtte dat de afspraken die we maakten effectief werden nageleefd. De verwachtingen werden zeker gerealiseerd. Beter nog, het resultaat was veel beter dan wat ik had verwacht. Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? Zijn stiptheid, flexibiliteit, communicatie, open houding.

Jochem is een zeer sympathieke man die zijn domein heel goed kent. Hij is iemand die heel stipt en correct te werk gaat. Hij komt zijn afspraken na en hij is het zeker waard om een samenwerking aan te gaan. Ik zou iedereen die graag een website wilt meteen doorverwijzen naar hem! Ik ben enorm tevreden met onze samenwerking.

Ik zou hem graag willen bedanken voor zijn enthousiasme en openheid. Zo fijn dat hij in mijn brand geloofde. Hij had er vanaf dag 1 zin in. En dat is iets dat mij enorm is bijgebleven. Nogmaals een dikke merci voor alles!

Eigenaresse en modeontwerper, fashion brand @ Fadam Fdm

Website en fotografie schrijver

Ik verwachtte vooral ontlast te worden van een werkje waar ik tegenop zag, en waarvoor ik ook niet genoeg parate kennis had (het bouwen van een website als visitekaartje). Deze verwachtingen zijn absoluut gerealiseerd. Jochem heeft alles in handen genomen en binnen de afgesproken tijd een website opgeleverd die meer bevat dan ik had verwacht.

Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? De aangename en zeer vriendelijke manier van samenwerken natuurlijk. Maar ook het feit dat Jochem zelf voorstellen doet en tegelijk probeert mijn (vage) ideeën te concretiseren en te realiseren. Jochem is gemakkelijk om mee samen te werken, vriendelijk, meedenkend, zorgzaam.

Zou ik hem aanbevelen aan anderen? Jazeker, vooral aan vrienden en kennissen die een eenvoudige, snelle oplossing zoeken, van iemand die meedenkt en die een goeie ondersteuning biedt.

Jan Provoost, writer & writing coach @ Jan Provoost

Website make-up artist

Voor mijn werk had ik een website nodig zodat ik mijn portfolio kan tonen aan mijn klanten. Daarvoor moest het “clean” en overzichtelijk zijn. Wat ook belangrijk is, is dat er veel foto’s op de site kunnen komen te staan zonder dat deze vertraagt. Of deze verwachtingen gerealiseerd zijn? Ja, 100%! Jochem is zelf ook fotograaf en hij zag dat de foto’s verkleind moesten worden zonder dat de kwaliteit van de foto’s vermindert. Ik heb hiervoor niets hoeven uit te leggen. Heel fijn!

Door mijn druk leven, hebben we toch nog kunnen afspreken. We hebben meerdere Zoommeetings gehad (ook laat in de avond, na slaaptijd van mijn kinderen) waarbij ik mee kon kijken op afstand en Jochem aanpassingen kon doen. Doordat Jochem zo flexibel was, kon ik zelfs buiten de meetings om ideeën en/of aanpassingen doorgeven. Ik merk dat Jochem echt volledig jouw idee wil waarmaken.

Jochem is vriendelijk, meedenkend, flexibel, hij begreep wat het idee achter mijn website was en werkte daar ook naar. Of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Yes! 100%. Eerste ervaring met een webdesigner en zeker ook een fijne ervaring. Dikke merci voor deze samenwerking!

Jevan Barwari, make-up artist @ Jevan Barwari MUA

Website en foto's voor muziekdocent

Ik was vol verwachting van Jochem zijn ideeën. Ik weet dat hij uiterst betrokken meedenkt met mij als klant. Daarom ging ik ook graag met hem in zee. Mijn verwachtingen zijn absoluut gerealiseerd! Ik heb hele leuke reacties gekregen bij de opzet van mijn vernieuwde website in 2022. Zijn fotografie, kritisch bijsturen waar nodig (en dat was ook nodig gezien mijn weinig technische kijk op websites), werd gewaardeerd. Jochem is zeer inventief, sympathiek, empathisch, heeft veel ideeën, is goed in het anticiperen op nieuwe situaties. En ja, hij werkt vrij onorthodox, ver van geijkte patronen en is creatief in zijn denken. En hij is heel eerlijk.

Dries, zelfstandig ondernemer @ Muziekatelier Dries

Pin It on Pinterest