Disclaimer webdesigner fotograaf | Foto: Sander de Wilde

Disclaimer

Copyright & affiliate links

Copyright

Laat het duidelijk zijn: alle foto’s en teksten op www.jochemoomen.com zijn mijn eigendom. Dit omdat zowel de foto’s als teksten door mij zijn gemaakt. Foto’s van mezelf in actie zijn gemaakt door collega-fotograaf Sander de Wilde. Er rust dus auteursrecht op zowel mijn foto’s als teksten. Daarom is niet het niet toegestaan om mijn foto’s en teksten zonder toestemming te gebruiken.

Wil je mijn pagina’s of blogs delen? Dat mag natuurlijk altijd. Wil je mijn teksten en / of foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op.

Verder doe ik mijn best om mijn artikelen altijd up to date te houden. Echter gaan de ontwikkelingen in fotografie- en webdesignland soms zo snel, dat informatie of een link snel kan wijzigen. Zie je een onvolkomenheid? Laat het mij gerust weten via mijn contactpagina!

Affiliate links

Sommige van mijn pagina’s en artikelen bevatten affiliate links. Dat zijn links naar externe bedrijven die, naar mijns inziens, waardevolle producten verkopen, zoals een plugin, thema of bouwer. Klik je op zo’n link en koop je het product aan? Dan ontvang ik daarop een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s.

Ik maak enkel gebruik van affiliate links van producten die ik zelf goed vind. Deze gebruik ik zelf en heb ik uitvoerig getest. Ik bied geen affiliate links aan naar producten waar ik zelf niet achter sta.

Bevat een pagina of een artikel een affiliate link? Dan wordt dat onderaan de pagina of het artikel schuingedrukt vermeld.

Heb je hier vragen over? Neem gerust contact met mij op!

Pin It on Pinterest