in de media

zo verschijn ik in de pers

Je kan me weleens in de media tegenkomen. Soms word ik geïnterviewd, soms publiceer ik zelf iets. Benieuwd wat ik zelf schrijf en wat journalisten over mij zeggen? Bekijk dan onderstaande artikelen.

EenVandaag interview digital nomads Jochem Oomen

EenVandaag / AVROTROS

In mei 2023 werd ik telefonisch geïnterviewd over de nadelen van het digitale nomadenbestaan. Dit was een interessant gesprek, want deze levensstijl gaat niet enkel over rozengeur en maneschijn. Met twee andere nomaden vertelde ik over de minder leuke kanten. 

Lees dit online artikel van EenVandaag hier.

jochem oomen interview bruzz

BRUZZ

Nog niet zo heel lang geleden was ik fulltime leraar basisonderwijs. Het Brusselse weekblad BRUZZ interviewde mij in januari 2015 over hoe ik als Nederlander in België belandde en over de verschillen tussen deze buurlanden. Het was een interview met fotoshoot op locatie bij een café.

Dit artikel verscheen op print en online. Lees hier het interview op BRUZZ terug.

jochem oomen opiniestuk knack

Knack

Het Minderhedenforum, een organisatie voor minderheden in Vlaanderen, vroeg mij om een opiniestuk over Brussel te schrijven. Met een Nederlandse bril op. Het werd een stuk waarin vooroordelen over de Belgische hoofdstad worden ontkracht. Dit artikel werd gepubliceerd in november 2014 in het Vlaamse weekblad Knack.

Lees hier mijn opiniestuk over Brussel terug.

Pin It on Pinterest