Aanbod fotografie

Dit doe ik voor jou!

Fotograaf gezocht?

In België, Nederland of verder?

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw evenement vast kan leggen? Of ben je op zoek naar beelden voor op je website? Bij mij ben je dan aan het juiste adres. Ik vind het namelijk geweldig om te fotograferen in opdracht van klanten. Niets is zo mooi als blij enthousiast maken van mensen met foto’s. Dat kunnen herinneringen zijn, maar ook beelden die iemand een stukje verder helpen bij het positioneren van het eigen bedrijf. Of het nu om privépersonen, ondernemingen of organisaties gaat, ik doe het allemaal even graag.

Wat doe ik?

Als het om visual story telling gaat, kom ik graag jouw gebeurtenis vastleggen. Op een event gebeurt vaak veel en is het niet altijd even gemakkelijk om er snel bij te zijn. Als fotograaf die gespecialiseerd is in het vangen van beslissende momenten, kom ik je hier graag bij helpen. Misschien kan het zijn dat je meer wil met je de foto’s: als jij je onderneming een boost wilt geven, dan kan personal of corporate branding je daarbij helpen. Samen zoeken we dan de juiste plek, de juiste kleuren, het juiste licht en het juiste tijdstip om jouw idee te verwezenlijken.

 

Hoe ga ik te werk?

We onderzoeken eerst jouw wensen. Dat kan via mail, WhatsApp, telefoon, Zoom of in real life (bijvoorbeeld in jouw favoriete Brusselse café). Hierna maken we afspraken, die we op mail of op papier zetten. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Hoeveel kost dit?

Mijn tarief is transparant: ik werk voor € 110 per uur. Dit reken ik aan als het shooten effectief begint. In deze prijs zit voorbereidingstijd, shooting, digitale ontwikkeling en eventuele nabewerking inbegrepen. Hierbij lever ik je 10 beelden die je ontvangt in zowel hoge als lage resolutie. Omdat ik geen auto heb, doe ik in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alles met de fiets. Ik vraag hiervoor een kilometervergoeding van € 0,25. Heb je me elders in de België of Nederland nodig, dan vraag ik om de openbaar vervoerskosten te vergoeden. Deze verschillen naar gelang de vervoerder en de afstand. Heb je me nog verder weg nodig? Ook dat is bespreekbaar.

 

Prijzen

Reviews

Fotoshoot zanger muzikant

Ik verwachtte een nieuw idee. Ik wilde loskomen van het brave imago van een muziekleraar. Daarom vroeg ik om een serie foto’s die meer van mezelf prijsgeven. Deze verwachtingen zijn gerealiseerd. Ja, het was een hele klus, omdat ik zelf de voorstellen voor poses deed op mijn verzoek.

De openheid en bereidheid van Jochem waardeerde ik het meest tijdens de samenwerking. Ook hoe hij naar de lichtinvallen keek teneinde een goede effectuering te krijgen qua beeld, achtergrond en schaduwwerking. Ik omschrijf hem als volgt: zeer klantgerichte en ambachtelijk vakbekwame fotograaf. Ik raad hem aan bij andere mensen. Waar hij zich in voorstelt dat maakt hij ook 100% waar. What you see, is what you get.

Naast zijn fijne kunstzinnige oog voor mooie beelden is hij ook nuchter in het aanduiden van de toekomstverwachtingen van een bepaalde fotoserie tijdens het poseren. Dat helpt mij om mij de foto’s op zich mij voor te stellen. Dit werkt echt goed deze opmerkingen, verbeteringen en aanduidingen tijdens de sessie.

Dries, zelfstandig ondernemer @ Zanger en muzikant Dries

Photo shoot with a dancer

I was hoping to work with a creative photographer who could help direct me and provide ideas and inspiration for the shoot. And, yes, these expectations are realized! Jochem has a great eye and helped me with “pose fatigue” to keep the shoot interesting and creative. We got some really beautiful shots out of it.

Jochem is a professional who made me feel very comfortable. Communicates well and makes sure that I know what is expected and what the plan is, while still be flexible and adaptable to changing situations in the shoot. He is calm, communicative, professional, friendly and passionate about his work.

I’d recommend him particularly for people who are nervous about getting their first photoshoot; he’s very good at making people feel comfortable, which is especially important for those not used to getting their photos taken.

Thanks so much for traveling to work with me!

Siobhan Camille, owner @ Greenstone Belly Dance

Curious to see the results? Click here for seeing the series of this shoot.

Photo shoot with a dancer

I expected high quality photos, with initiative on his part as to how to realize the concept I imagined. These expectations are realized and exceeded in terms of punctuality. What I appreciate the most during our collaboration? The way Jochem took care to make me comfortable both in terms of Covid measures and in general, during our individual session (on the lake); the way he’s willing to try new things and further the idea I gave him.

Jochem in an excellent photographer: he makes high quality photos with beautiful colors, and has a way of capturing the best lights, making him especially suited for outdoor shootings. He’s extremely professional about all things organization, admin and deadlines, so you can be sure you’ll get exactly what you agreed on, and on time. He’s also very enthusiastic and willing to add his own expertise in photography to complement your artistic vision for the shoot. Moreover, he’s very respectful of his models – be it regarding personal space, what you’re comfortable with during the shoot, or publishing your images.

Eszter, dancer @ Eszter-Maura

Foto's voor creatief project

Samenwerken met iemand die ik ken en die verstand heeft van fotografie en added bonus iemand die ook Brussel-Stad goed kent. Alles ging zeer vlot en we konden ook uitstellen als het weer niet mee zat, Jochem was zeer flexibel, door mijn werk was ik 30 minuten later dan afgesproken op de locatie maar dat was voor hem geen probleem. Ook kreeg ik de foto’s en de selectie enorm snel (en dat nog wel tijdens de feestdagen). Jochem is een rustige fotograaf die vooral kijkt naar wat jij wilt en rekening houdt met wat je zegt voor én tijdens de shoot. Het ganse proces wordt ook goed uitgelegd. Ik raad hem zeker aan als je een fotograaf zoekt in het Brusselse die kwalitatief en snel werk levert.

Pauline, leerkracht Engels @ Readers of BXL

Pin It on Pinterest