Aanbod fotografie

Dit doe ik voor jou!

Fotograaf gezocht?

In België, Nederland of verder?

Ben je op zoek naar een fotograaf die jouw evenement vast kan leggen? Of ben je op zoek naar beelden voor op je website? Bij mij ben je dan aan het juiste adres. Ik vind het namelijk geweldig om te fotograferen in opdracht van klanten. Niets is zo mooi als blij enthousiast maken van mensen met foto’s. Dat kunnen herinneringen zijn, maar ook beelden die iemand een stukje verder helpen bij het positioneren van het eigen bedrijf. Of het nu om privépersonen, ondernemingen of organisaties gaat, ik doe het allemaal even graag.

Wat doe ik?

Als het om visual story telling gaat, kom ik graag jouw gebeurtenis vastleggen. Op een event gebeurt vaak veel en is het niet altijd even gemakkelijk om er snel bij te zijn. Als fotograaf die gespecialiseerd is in het vangen van beslissende momenten, kom ik je hier graag bij helpen. Misschien kan het zijn dat je meer wil met je de foto’s: als jij je onderneming een boost wilt geven, dan kan personal of corporate branding je daarbij helpen. Samen zoeken we dan de juiste plek, de juiste kleuren, het juiste licht en het juiste tijdstip om jouw idee te verwezenlijken.

 

Hoe ga ik te werk?

We onderzoeken eerst jouw wensen. Dat kan via mail, WhatsApp, telefoon, Zoom of in real life (bijvoorbeeld in jouw favoriete Brusselse café). Hierna maken we afspraken, die we op mail of op papier zetten. Want goede afspraken maken goede vrienden.

Openingsactie

Deze actie is tijdelijk: ik werk voor € 60 per uur. Dit reken ik aan als het shooten effectief begint. In deze prijs zit voorbereidingstijd, digitale ontwikkeling en eventuele nabewerking bij inbegrepen. Het aantal foto’s voor deze prijs valt samen te bespreken. Omdat ik geen auto heb, doe ik in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alles met de fiets. Ik vraag hiervoor een kilometervergoeding van € 0,20. Heb je me elders in de België of Nederland nodig, dan vraag ik om de openbaar vervoerskosten te vergoeden. Deze verschillen naar gelang de vervoerder en de afstand. Heb je me nog verder weg nodig? Ook dat is bespreekbaar.