website onderhoud | Foto: Sander de Wilde

Website onderhoud

Je WordPress website veilig en snel houden

Een onderhoudsbeurt voor websites

Je hebt een website en je wilt dat deze optimaal blijft functioneren. Dat deze snel blijft laden en dat het design niet verandert. Daarom is het belangrijk om je website up to date te houden. Je wilt dat deze goed blijft werken. Daarom heeft je site regelmatig een onderhoudsbeurt nodig, net zoals een auto of een fiets! Dat noemen we website onderhoud.

Dit is website onderhoud

Software op het wereldwijde web is continue in ontwikkeling. Zo heeft niet alleen je telefoon met alle apps regelmatig een update nodig, een website heeft dat ook. Denk aan het bijwerken van WordPress zelf, je thema, je bouwer en je plugins (stukjes software). Het is heel belangrijk om dat regelmatig te doen. Gebeurt dat niet, dan gaat je website minder goed presteren. Denk dan bijvoorbeeld aan traag laden of een lay-out die niet meer hetzelfde is. Daar moet je natuurlijk niet aan denken. Het onderhouden van je website is niets meer of minder dan het op peil houden van je software.

Zelf doen of laten doen

Dit is iets wat je helemaal zelf kan doen, maar je moet er wel de tijd voor hebben. En dat heb je misschien niet. Of je ervaart dat je te weinig kennis van zaken hebt. Dat is helemaal niet erg, want in beide gevallen kan ik jou ondersteunen.
Daarnaast kan ik er samen met jou voor zorgen dat jouw website binnen de 3 seconden laadt. Want als dat langer duurt, dan gaan je bezoekers weg. En dat wil je natuurlijk toch niet?

Mijn prijzen

*Alle vermelde prijzen zijn zonder btw. Ik hef geen btw, omdat ik onder de btw-drempel werk.

Pin It on Pinterest