webdesigner fotograaf brussel | Foto: Sander de Wilde

Over mij

Duurzaam webdesigner & minimalistisch fotograaf te Brussel, EU

Impact ondernemer

Als mens en als ondernemer wil ik meebouwen aan een wereld die schoner en inclusiever is. Aan een gezonde planeet voor de volgende generaties. En aan een wereld waarin iedereen, ongeacht afkomst, tot groei en tot bloei kan komen. Dat doe ik door changemakers of impact ondernemers en organisaties te helpen aan een fotoserie en een website waarmee zij meer klanten, deelnemers of leerlingen kunnen krijgen.

Zoiets begint natuurlijk door in jezelf en in je bedrijf of organisatie te geloven. En met beide benen op de grond te staan. Zo woon en werk ik in een grote kosmopolitische stad en zit ik zeker niet de hele week aan mijn bureau. Ik ben een webdesigner en fotograaf die midden in de maatschappij staat. Dat doe ik door samen te werken met bedrijven en organisaties die zich ook bezighouden met duurzaamheid, inclusie en diversiteit.

Minimalisme

Wie naar mijn foto’s en websiteontwerpen kijkt, merkt een minimalistische stijl op. Ik focus mij graag op het hoogstnoodzakelijke. Zo kan een boodschap immers krachtiger overkomen. Dat doe ik niet alleen in mijn werk voor opdrachtgevers, maar ook in mijn vrij werk als fotograaf.

Verder gaat mijn minimalisme behoorlijk ver: je vindt het niet alleen in mijn werk terug, maar ook in mijn levensstijl. Zo kun je mij als parttime digital nomad tegenkomen in Zuid-Europa, Canada of Latijns-Amerika met mijn hele hebben en houden in twee rugzakken! Meer heb ik echt niet nodig.

Idealen verwezenlijken

Mijn naam is Jochem Oomen (bouwjaar 1984), Noord-Brabander met standplaats Brussel, hoofdstad van Europa en België. Een stad vol kansen, waar mensen ook een steuntje in de rug nodig hebben. Zo ben ik naast fotograaf en webdesigner ook leerkracht op een Brusselse basisschool in een opkomende wijk vol jong talent.

Zoals ik mij inzet om mijn leerlingen een geweldige toekomst te geven, zo wil ik ook changemakers met mijn fotografie en webdesign helpen om deze wereld duurzamer en inclusiever te maken.

Pin It on Pinterest