website journalist

Portfolio: website journalist Ruby Sanders

Webdesign journalistiek portfolio

Ruby Sanders is als journalist gespecialiseerd in Latijns-Amerika, mensenrechten, klimaat, film en literatuur. Artikelen van haar hand kom je tegen bij MO*, OneWorld, conSentido en andere media. Ook verzorgt Ruby de eindredactie en tekstcorrectie voor diverse opdrachtgevers. Verder is zij spreker voor diverse platformen en werkt zij als schrijfdocent.
Deze journalist vroeg mij om een website te bouwen die twee dingen bevat: een journalistiek portfolio en een overzicht van de verschillende diensten. Het resultaat is een rustig webdesign met een sterk accent op tekst. Twee contrasterende hoofdkleuren geven de site een extra karakter.
De website is gemaakt met het populaire WordPress-thema en -bouwer Divi. Alle artikelen zijn geschreven door Ruby, de foto’s zijn gemaakt door andere fotografen. Deze site werd gelanceerd in april 2023.

Ben je op zoek naar een journalist met een ijzersterke pen en een specialist in Latijns-Amerika? Neem dan zeker een kijkje op www.rubysanders.nl!

Dit zegt Ruby over mij:

“Ik verwachtte een mooie website waar vooral ruimte zou zijn om mijn portfolio goed uit te lichten. Deze verwachtingen zijn zeker gerealiseerd. Tijdens de samenwerking waardeerde ik dit het meest: zijn flexibiliteit en betrouwbaarheid, hij leverde secuur werk en dacht mee met mijn wensen. Verder komt Jochem afspraken na, is hij helder en vriendelijk in communicatie en betrokken. Ik zou hem daarom ook zeker aanraden aan andere mensen.”

– Ruby Sanders, journalist en eindredactie @ Ruby Sanders journalistiek

Pin It on Pinterest