webdesign natuurbeleving

Portfolio: website LoenenLand natuurbeleving

Webdesign one pager met boekingssysteem natuurbeleving

LoenenLand is een stukje natuur op de Veluwe in Nederland, zonder adres. Wil je ernaartoe, dan krijg je een GPS-locatie toegewezen. Hier gebeuren namelijk interessante dingen: hier worden op duurzame wijze verschillende voedselgewassen verbouwd, biodiversiteit wordt bevorderd en mensen genieten van natuurbeleving door middel van themaweekenden en workshops.
De landschapsarchitecten van Hemelse Natuur, de initiatiefnemers van LoenenLand, vroegen mij om een one pager te maken die mensen kan informeren over de mogelijkheden van dit stuk land. Ook hadden zij een boekingssysteem voor hun themaweekends nodig. Het resultaat is een webdesign waarbij gebruik is gemaakt van de kleuren van het terrein.

De website is gemaakt met het populaire WordPress-thema en -bouwer Divi, de foto’s zijn gemaakt door de mensen achter dit project. De plugin Hotel Booking Pro maakt reserveringen van overnachtingen en workshops mogelijk. In mei 2023 is deze site gelanceerd.

Ben je geïnteresseerd in duurzaamheid en natuurbeleving? Neem dan zeker een kijkje op www.loenenland.nl! 

Dit zegt de initiatiefnemer van LoenenLand over mij:

“Ik verwachtte een prettige samenwerking waardoor onze wensen goed gerealiseerd zouden worden. Deze verwachtingen zijn meer dan verwacht uitgekomen. De samenwerking verliep goed gestructureerd waardoor we goed de tijd gebruikten en tot de gewenste resultaten kwamen.”

“Hoe ik Jochem zou omschrijven? Als een ondernemer met persoonlijke benadering en duidelijk gestructureerde werkwijze waardoor je tot een goed resultaat komt. Wij zouden hem zeker aanraden bij andere mensen. Omdat Jochem een ruimdenkend persoon is waardoor hij met veel verschillende mensen kan werken.”

“Dank voor het inbrengen van je kennis in onze onderneming. Hier kunnen we verder op bouwen.”

– Joris van Velthoven, initiatiefnemer @ LoenenLand

Pin It on Pinterest