Portfolio huwelijksfotografie Polen

Ela en Timon uit Nederland trouwden in april 2024 in de Poolse stad Wrocław. Zij vroegen aan mij om als fotograaf de verschillende onderdelen van hun huwelijksdag in beeld te brengen. Het was een avontuurlijke opdracht, want ik reisde met mijn fotografieapparatuur over land per trein van Brussel naar Polen. Tijdens dit evenement bracht ik de officiële ceremonie en het feest in beeld.

huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie
huwelijksfotografie

De beelden die je op deze pagina ziet, zijn gemaakt rond een uur of zeven ’s avonds op het Rynek, het hoofdplein van Wrocław. Vanwege de pastelkleurige huizen en de architectuur is dit een geweldige plek om huwelijksfoto’s te maken.

huwelijksfotografie
huwelijksfotografie

Deze beelden zijn gemaakt met een Canon RF 24-70 mm f2.8 lens, dat is een lichtgevoelig zoomobjectief. De huizen, die je op de foto’s ziet zijn heropgebouwde monumenten. Met name de poorten, deuren en zalmkleurige façade van het stadhuis waren een mooi decor.

huwelijksfotografie
huwelijksfotografie

Een hele toffe opdracht om te doen: ik maakte niet alleen mensen blij met een fotoreeks van hun trouwfeest, maar kon ook als fotograaf werken tijdens een trouwfeest in een ander Europees land.

huwelijksfotografie
huwelijksfotografie

Ela en Timon, bedankt voor de fantastische opdracht, het was mij een waar genoegen!

Dit zeggen Ela en Timon over mij:

“Wij wilden graag een compleet beeld krijgen van onze bruiloft in Wrocław, Polen. Die verwachting is zeer zeker gerealiseerd!”

“Volgende zaken waardeerden wij het meest tijdens de samenwerking: de vele tijd en aandacht die er in de gedetailleerde voorbereiding is gaan zitten, het actief meedenken en doen tijdens het evenement en het actief betrekken in de bewerking naderhand.”

“Wij omschrijven Jochem als excentriek, vriendelijk, meedenkend en als ‘De dansende fotograaf’*. En of we hem aan zouden raden bij andere mensen? Zeker, door de begeleiding in het hele proces van begin tot eind en natuurlijk door de kwaliteit van de foto’s.”

– Ela en Timon, Nederland

*Tijdens het feest danste ik al fotografend mee. Door zelf mee te doen, kan ik mij nog gemakkelijker tussen de dansers bewegen om te fotograferen.

Pin It on Pinterest