Portfolio Fotografie Webshop Jochem Oomen Images

Portfolio: JO Images fotografie webshop

Webdesign en fotografie

Reis- en straatfotografie in een minimalistische stijl, vaak met een specifieke lichtinval. Zo kun je mijn fotografisch vrij werk het best omschrijven. Omdat ik als digital nomad vaak onderweg ben, had ik een platform nodig om mijn foto’s online te verkopen en dat proces te outsourcen. Het werd een combinatie van een minimalistische website en een print on demand platform.
De website is gemaakt met het populaire WordPress thema en bouwer Divi, de webshop is van het print on demand platform Werkaandemuur.nl. Ik koos voor een samenwerking met deze partij omdat zij het print- en verzendproces op zich nemen. De website is helemaal from scratch gebouwd, zonder gebruik te maken van templates of sjablonen. De gebruikte foto’s maakte ik als ik op reis was in de Benelux, Frankrijk, Duitsland of verder weg.
Om de foto’s goed tot hun recht te laten komen koos ik voor een minimaal design: een strak witte achtergrond en alles is een vaste volgorde ontworpen. Ik probeerde een zekere vorm van mathematische perfectie na te streven. De portretten van mij zijn gemaakt door een andere fotograaf. Deze website heb ik gelanceerd in september 2022.
Wil je weten hoe deze website eruitziet? Neem dan zeker een kijkje op www.jochemoomen-images.com.

Pin It on Pinterest