website muzikant

Portfolio: zanger muzikant Dries

Webdesign en fotografie zanger muzikant

Dries is een veelzijdige zanger en muzikant. Zo geeft is hij tijdens concerten actief als zanger, gitarist, accordeonist en pianist.

Een aantal jaren terug voorzag ik voor hem al een website met aangepaste fotografie. Inmiddels vond hij het tijd voor een nieuwe reeks foto’s en een nieuwe look and feel. Het resultaat is een website vol spontane foto’s. De muzikant in actie en de dynamische persoonlijkheid in beeld gebracht.

Op deze website staan fotografie en kleur centraal. Deze is gemaakt in het populaire WordPress thema en bouwer Divi. Voor de binnenfotografie werd een prime lens van 50 mm met lensopening f 1.8, voor het buiten fotograferen een zoomlens. De vernieuwde website werd gelanceerd in augustus 2023.

Benieuwd naar deze persoon en zijn onderneming? Neem zeker een kijkje op www.driesoomen.com

Dit zegt Dries over mij:

“Ik verwachtte een nieuw idee. Ik wilde loskomen van het brave imago van een muziekleraar. Daarom vroeg ik om een serie foto’s die meer van mezelf prijsgeven. Deze verwachtingen zijn gerealiseerd. Ja, het was een hele klus, omdat ik zelf de voorstellen voor poses deed op mijn verzoek.”

“De openheid en bereidheid van Jochem waardeerde ik het meest tijdens de samenwerking. Ook hoe hij naar de lichtinvallen keek teneinde een goede effectuering te krijgen qua beeld, achtergrond en schaduwwerking. Ik omschrijf hem als volgt: zeer klantgerichte en ambachtelijk vakbekwame fotograaf. Ik raad hem aan bij andere mensen. Waar hij zich in voorstelt dat maakt hij ook 100% waar. What you see, is what you get.”

“Naast zijn fijne kunstzinnige oog voor mooie beelden is hij ook nuchter in het aanduiden van de toekomstverwachtingen van een bepaalde fotoserie tijdens het poseren. Dat helpt mij om mij de foto’s op zich mij voor te stellen. Dit werkt echt goed deze opmerkingen, verbeteringen en aanduidingen tijdens de sessie.”

– Dries Oomen, zanger en muzikant @ Zanger Muzikant Dries Oomen

Pin It on Pinterest