Portfolio: Muziekatelier Dries

Website Divi muzikant

Webdesign en fotografie

Dries is een veelzijdig muziekleraar en muzikant, een muzikale duizendpoot die een privémuziekschool in de gemeente Breda runt. Naast zijn gitaar-, piano- en zanglessen geeft hij ook concerten in de regio.

Een aantal jaren terug voorzag ik voor hem al een website met aangepaste fotografie. Inmiddels vond hij het tijd voor een nieuwe reeks foto’s en een nieuwe website. Het resultaat is een website vol spontane foto’s. De muzikant in actie en de dynamische persoonlijkheid in beeld gebracht.

Op deze website staan fotografie en kleur centraal. Deze is gemaakt in het populaire WordPress thema en bouwer Divi. Voor de fotografie werd een prime lens van 50mm met lensopening f1.8 gebruikt. Meestal wordt bij portretfotografie een lens van minstens 80mm gebruikt, maar 50 kan evengoed. Het gebruik van een vaste lens kan de creativiteit van de fotograaf immers een boost geven. De vernieuwde website werd gelanceerd in januari 2022.

Benieuwd naar deze persoon en zijn onderneming? Neem zeker een kijkje op www.driesoomen.com.

Dit zegt Dries over mij:

Website met aangepaste fotografie

Ik was vol verwachting van Jochem zijn ideeën. Ik weet dat hij uiterst betrokken meedenkt met mij als klant. Daarom ging ik ook graag met hem in zee. Mijn verwachtingen zijn absoluut gerealiseerd! Ik heb hele leuke reacties gekregen bij de opzet van mijn vernieuwde website in 2022. Zijn fotografie, kritisch bijsturen waar nodig (en dat was ook nodig gezien mijn weinig technische kijk op websites), werd gewaardeerd. Jochem is zeer inventief, sympathiek, empathisch, heeft veel ideeën, is goed in het anticiperen op nieuwe situaties. En ja, hij werkt vrij onorthodox, ver van geijkte patronen en is creatief in zijn denken. En hij is heel eerlijk.

Dries

Zelfstandig ondernemer, Muziekatelier Dries

Pin It on Pinterest