Website schrijver

Portfolio: website en fotografie voor schrijver

Webdesign en fotografie

Jan Provoost is schrijver en schrijfcoach en vroeg mij om een website met blog te maken. Jan schrijft teksten over technologie en wetenschap voor duurzame ondernemingen en initiatieven in België en in het buitenland. Als schrijfcoach ondersteunt hij wereldwijd bedrijven en individuen om efficiënter of creatiever te schrijven.
Jan vroeg mij om een one pager te bouwen. Dat is een website die slechts uit één pagina bestaat. Omdat hij ook zijn teksten op zijn website wilde publiceren, hebben we deze one pager uitgebreid met een blog.
Deze webpagina werd gemaakt met het populaire WordPress thema en bouwer Divi, het portret op de homepage van Jan is door mij gemaakt tijdens een fotoshoot in het centrum van Leuven. Voor deze website is geen template gebruikt, deze is helemaal from scratch gemaakt. De site werd gelanceerd in april 2022.
Ben je op zoek naar een schrijver of schrijfcoach met een ijzersterke pen? Dan ben je bij Jan aan het juiste adres. Of ben je geïnteresseerd in scherpe teksten die onder andere over duurzaamheid gaan? Bezoek dan zeker zijn website: www.janprovoost.be.

Dit zegt Jan over mij:

“Ik verwachtte vooral ontlast te worden van een werkje waar ik tegenop zag, en waarvoor ik ook niet genoeg parate kennis had (het bouwen van een website als visitekaartje). Deze verwachtingen zijn absoluut gerealiseerd. Jochem heeft alles in handen genomen en binnen de afgesproken tijd een website opgeleverd die meer bevat dan ik had verwacht.”

“Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? De aangename en zeer vriendelijke manier van samenwerken natuurlijk. Maar ook het feit dat Jochem zelf voorstellen doet en tegelijk probeert mijn (vage) ideeën te concretiseren en te realiseren. Jochem is gemakkelijk om mee samen te werken, vriendelijk, meedenkend, zorgzaam.”

“Zou ik hem aanbevelen aan anderen? Jazeker, vooral aan vrienden en kennissen die een eenvoudige, snelle oplossing zoeken, van iemand die meedenkt en die een goeie ondersteuning biedt.”

– Jan Provoost, schrijver en schrijfcoach @ Jan Provoost

Pin It on Pinterest