webdesign basisschool

Portfolio: website Sint-Gillisschool Brussel

Fotografie en webdesign basisschool

De Sint-Gillisschool is een basisschool dichtbij het treinstation Brussel-Zuid. Een dynamische school waar veel gebeurt, zoals samenwerkingen met lokale partners. De locatie zelf wordt gekenmerkt door primaire kleuren en een groene speelplaats.
De directeur van de Sint-Gillisschool vroeg mij om niet alleen een nieuwe website voor de school te maken, maar ook om deze te voorzien van foto’s van het gebouw en het speelterrein. Het resultaat is een website waarbij de hoofdkleuren van de school terugkomen en foto’s die laten zien hoe dit gebouw en het bijbehorend groen eruitzien. Ook worden projecten van partners en leerkrachten hier online in de kijker gezet.
De website is gemaakt met het populaire WordPress-thema en -bouwer Divi, de foto’s zijn met behulp van dag- en lamplicht ter plekke gemaakt. De vernieuwde site werd gelanceerd in maart 2023.
Ben je benieuwd hoe de Sint-Gillisschool er van binnen uitziet en wat deze school allemaal doet? Neem dan zeker een kijkje op www.sintgillisschool.be!

Dit zegt de Sint-Gillisschool over mij:

“Ik verwachtte een mooie, strakke schoolwebsite om eventuele, toekomstige ouders zin te geven in een schoolbezoek. Of deze gerealiseerd zijn? Ja absoluut! Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Wat ik het meest waardeerde tijdens de samenwerking waren het samen brainstormen, de vele tips en de vlotte communicatie.”

“Jochem is een uitmuntend fotograaf en is zeer onderlegd in webdesign. Door de vlotte communicatie en de planning komt hij tot het gewenste resultaat. En of ik hem zou aanraden aan andere mensen? Ja zeker, Jochem werkt zeer gestructureerd en secuur. Hij haalt vlot de deadlines.”

“Ik wil zeker in de toekomst verder bekijken wat Jochem nog kan betekenen voor onze school.”

– Linda De Dobbeleer, directeur @ Sint-Gillisschool Brussel

Pin It on Pinterest