Portfolio webdesign therapeut

Portfolio: website Kathy Haerden therapeut

Webdesign therapeut

Kathy Haerden geeft lichaamsgerichte therapie en zorgmassage in Antwerpen. Zij heeft een praktijk in het centrum van de Scheldestad. Daarnaast verzorgt zij ook Amanae lichaamswerk.
Deze therapeut vroeg mij om een website te bouwen waarbij zij haar verschillende diensten in de kijker zet. Ook bevat het een blog waarin zij meer vertelt over deze therapievormen. Omdat het webdesign rust moest uitstralen, werd gekozen voor page headers met stromende rivieren en rustige kleuren.
De website is gemaakt met het populaire WordPress-thema en -bouwer Divi. De teksten zijn geschreven door Kathy, de foto’s zijn gemaakt door andere fotografen. Deze site werd gelanceerd in augustus 2023.
Ben je op zoek naar iemand die lichaamsgerichte therapie en zorgmassage aanbiedt in Antwerpen? Of heb je interesse in lichaamsgerichte therapie, Amanae lichaamswerk of zorgmassage? Neem dan zeker een kijkje op haar website: www.kathyhaerden.be.

Dit zegt Kathy over mij:

“Ik wilde graag een persoonlijke website die bij mij past. Het resultaat overtreft al mijn verwachtingen.”

“Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? Dat er werd geluisterd naar mijn wensen, waarbij deze technisch werden vertaald. Dat er adequaat advies werd gegeven op basis van ervaring en expertise, marketingregels en meer. En dat heel gestructureerd en nauwkeurig werd gewerkt.”

“Hoe ik hem zou omschrijven bij andere mensen? Als een expert in zijn vakgebied, zijnde een combinatie van creativiteit en techniek. Heel nauwkeurig, aandachtig en respectvol iemand. Ik zou hem absoluut aanraden!”

“Het was een waar genoegen om met hem samen te werken, heel erg bedankt voor alles.”

– Kathy Haerden, therapeut @ Kathy Haerden therapie

Pin It on Pinterest