Portfolio: Fadam fashion website

Fashion website

Webdesign

Een pet en een hoofddoek gecombineerd. Dat is het unieke product waarmee Fadam wordt gelanceerd. Fadam is een modemerk dat staat voor avontuur en reizen. Voor de lancering had het team achter dit fashion brand een website en een webshop nodig. Ik kreeg de kans om dit voor hen te maken.

De website werd gemaakt met het populaire WordPress thema en bouwer Divi, de webshop met Woocommerce. Deze website is helemaal from scratch gebouwd, zonder templates of sjablonen. De schitterende foto’s in en rond een vliegtuig werden op locatie gemaakt door een modefotograaf. Deze beelden gebruikte ik als webdesigner om de website een geheel eigen look en sfeer te geven.

Voor de lancering van Fadam werd er samengewerkt met een groot team, waaronder dus een andere fotograaf, de eigenaar en oprichter van het merk, een make-up artist, modellen en nog veel meer. Fijn, zo’n sterke samenwerking!

Wil je meer weten over het verhaal van Fadam? Of heb je interesse in mode, design of fotografie? Neem dan zeker een kijkje op de website van Fadam: www.fadam-fdm.com.

Benieuwd naar een ander fashion website design van mijn hand? Bekijk hier een portfolio website voor een make-up artist!