Portfolio: Fadam fashion website

Fashion website

Webdesign

Een pet en een hoofddoek gecombineerd. Dat is het unieke product waarmee Fadam wordt gelanceerd. Fadam is een modemerk dat staat voor avontuur en reizen. Voor de lancering had het team achter dit fashion brand een website en een webshop nodig. Ik kreeg de kans om dit voor hen te maken.

De website werd gemaakt met het populaire WordPress thema en bouwer Divi, de webshop met Woocommerce. Deze website is helemaal from scratch gebouwd, zonder templates of sjablonen. De schitterende foto’s in en rond een vliegtuig werden op locatie gemaakt door een modefotograaf. Deze beelden gebruikte ik als webdesigner om de website een geheel eigen look en sfeer te geven. De site werd gelanceerd in augustus 2022.

Voor de lancering van Fadam werd er samengewerkt met een groot team, waaronder dus een andere fotograaf, de eigenaar en oprichter van het merk, een make-up artist, modellen en nog veel meer. Fijn, zo’n sterke samenwerking!

Wil je meer weten over het verhaal van Fadam? Of heb je interesse in mode, design of fotografie? Neem dan zeker een kijkje op de website van Fadam: www.fadam-fdm.com.

Benieuwd naar een ander fashion website design van mijn hand? Bekijk hier een portfolio website voor een make-up artist!

Dit zegt Fadam Fdm over mij:

Website voor fashion brand

Ik verwachtte dat de afspraken die we maakten effectief werden nageleefd. De verwachtingen werden zeker gerealiseerd. Beter nog, het resultaat was veel beter dan wat ik had verwacht. Wat ik het meest waardeerde tijdens onze samenwerking? Zijn stiptheid, flexibiliteit, communicatie, open houding.

Jochem is een zeer sympathieke man die zijn domein heel goed kent. Hij is iemand die heel stipt en correct te werk gaat. Hij komt zijn afspraken na en hij is het zeker waard om een samenwerking aan te gaan. Ik zou iedereen die graag een website wilt meteen doorverwijzen naar hem! Ik ben enorm tevreden met onze samenwerking.

Ik zou hem graag willen bedanken voor zijn enthousiasme en openheid. Zo fijn dat hij in mijn brand geloofde. Hij had er vanaf dag 1 zin in. En dat is iets dat mij enorm is bijgebleven. Nogmaals een dikke merci voor alles!

Eigenaresse en modeontwerper

Fadam Fdm

Pin It on Pinterest